El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

16 projectes d’Aprenentatge-Servei de l’alumnat de l’IES Llombai i l’IES Jaume I presentats al Cicle de Xarrades #FuturSostenible en Borriana

Més de 220 alumnes d’ESO i Batxiller de l’IES Jaume I i l’IES Llombai del municipi de Borriana acudeixen a la jornada celebrada per presentar les aportacions al Bé Comú del seu entorn.

El cicle de xerrades #FuturSostenible, organitzat per la Fundació Cívica Novessendes, ha realitzat la tercera de les jornades al municipi de Borriana. Aquest esdeveniment ha tingut lloc al CMC La Mercè de Borriana.

Amb una notable participació de més de 220 alumnes, durant aquesta jornada, s’han elaborat més de 50 projectes, dels quals s’han presentat un total de 16 projectes elaborats pels estudiants de 4º d’ESO i de 1º de Batxiller d’ambdós centres, amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’entorn local. Aquesta elevada resposta evidencia un fort compromís dels joves amb la promoció de solucions innovadores i sostenibles per al benefici de les seves comunitats, tenint en comú l’aportació al Bé Comú a través dels seus projectes.

La jornada s’ha celebrat el dijous 11 d’abril en el CMC La Mercè de Borriana, on van assistir un total de 225 alumnes de 4t de l’ESO i 1r de Batxiller de l’IES Llombai i l’IES Jaume I. En aquesta jornada, el regidor d’Educació del Magnífic Ajuntament de Borriana, Álex Clausell, junt amb la directora de l’IES Jaume I, Regina Rodrigo, el cap d’estudis de l’IES Llombai, Jorge Rodríguez i el coordinador del programa educatiu Futur Sostenible, Mario Rebollar, van donar la benvinguda als i les assistents.

L’Ajuntament de Borriana s’ha fet resó en les seues xarxes socials: https://www.instagram.com/p/C5nwkA0iMBu/?img_index=1 remarcant els tallers de formació que ha realitzat l’alumnat a càrrec de la Fundació Novessendes, els resultats dels projectes exposats en la jornada i el diploma als projectes premiats en el concurs de vídeos #FuturSostenible.
També s’ha fet resó l’IES Jaume I a les seues xarxes: https://www.instagram.com/p/C5oAf3gCx8E/?img_index=1

Després del descans, vam poder escoltar a Maria José Antoni, directora de Cuinatur, menjadors escolar sostenibles i a José Gámiz, director de sostenibilitat de Grup La Plana.

Per acabar, Miguel Ribera ens va oferir el seu espectacle de màgia “Els ODS Màgics”, on vam repassar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible d’una manera divertida i dinàmica.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

16 projectes d’Aprenentatge-Servei de l’alumnat de l’IES Llombai i l’IES Jaume I presentats al Cicle de Xarrades #FuturSostenible en Borriana

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera