El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

Trobada d’Empreses de l’Economia del Bé Comú de la província de Castelló

El projecte “Promovent entitats socialment responsables des de l’EBC (Economia del Bé Comú) naix amb l’objectiu de difondre la cultura i les pràctiques del model de l’Economia del Bé Comú i el Registre d’Entitats Socialment Responsables de la Comunitat Valenciana i dur a terme accions per sensibilitzar sobre els valors de l’EBC i el seu paper per a potenciar dins del teixit empresarial un model de desenvolupament sostenible.

En el marc d’aquest projecte, l’entitat impulsora d’aquest, la Fundació Cívica Novessendes amb la col·laboració de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú, organitzen la Trobada d’Empreses de l’EBC de Castelló “Com crear empreses sanes, eficients i innovadores”. Aquesta tindrà lloc el pròxim dimarts 3 d’octubre a la Carpa Sultana de l’Hotel Voramar de Benicàssim, de 9:00h a 13:00h.

En aquesta jornada podràs conèixer les claus d’un model real i pràctic de gestió empresarial eficient, transparent i responsable amb la comunitat a través d’Empreses de l’Economia del Bé Comú de la província de Castelló i les seues experiències de negoci innovadores i coherents amb les necessitats actuals. Coneixerem com garantir l’èxit en la integració de pràctiques de sostenibilitat i també es reconeixerà el treball de les noves empreses que estan incloent el model EBC en la seua gestió empresarial.

A continuació, el programa de la trobada:

 • De 9 a 9:30 Recepció assistents
 • De 9:30 a 10 Benvinguda i presentació de la Jornada:
  • Manolo Piquer (President de la Fundació Novessendes)
  • Consuelo Cebrián (Presidenta de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú)
  • Jaime Güemes (Director de la Càtedra d’Economia del Bé Comú)
  • Representant de la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública
 • De 10 a 11 Taula redona amb entitats EBC consolidades. Modera Paco Álvarez, president de la Federació Espanyola per al foment de l’Economia del Bé Comú, i portaveu internacional del moviment de la EBC.
  • Maria José Antoni (Directora adjunta de Cuinatur, Menajadors Escolars Sostenibles)
  • Óscar Segarra (Coordinador cadena de subministrament de Grup Voramar)
  • José Gámiz (Responsable de Sostenibilitat Grup La Plana)
  • Paco Usó (Fundador de Supernaranjas)
 • D’11 a 12 Presentació de les noves empreses EBC i taula redona. Modera Raquel Gómez, consultora de sostenibilitat i gerent de Objetivo Cero.
  • Paulo Vieira (Director gerent Ecopostural)
  • Víctor Gaceta (Gerent Quantum Energía Verde C.V.)
  • Juanma Urbán (Gerent Mar de Fulles)
  • Teresa Lidón (Responsable de Sostenibilitat Cooperativa de Viver)
 • De 12 a 13 Taller de Cuina Sostenible en Viu a càrrec de Uber Gueche, Xef Executiu de Grup Voramar i Eulogi Peiró, Xef de Cuinatur. Tancament de la jornada, networking entre els assistents i vi d’honor.

Si tens interés a assistir, fes clic ací per a inscriure’t 

 

Projecte finançat per la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Trobada d’Empreses de l’Economia del Bé Comú de la província de Castelló

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera