El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

Trobada formativa del professorat d’FP de la “Xarxa de Centres Educatius EBC-FUTUR SOSTENIBLE”

Nova jornada del curs dirigit al professorat d’FP, on s’exposen les experiències dels docents que treballen l’Economia del Bé Comú i s’estableixen noves aliances entre centres educatius.

El passat dissabte 4 de febrer de 2023, va tindre lloc la segona jornada del curs “Transformant el nostre món, eduquem en principis i valors de l’EBC” dirigit al professorat d’FP de les famílies professionals d’Administració i Finances i de Comerç i Màrqueting.

Aquesta tenia l’objectiu de conèixer i exposar el treball que s’ha fet fins a la data en l’actual curs acadèmic, per tal de valorar les bones pràctiques dels membres de la Xarxa i conèixer el treball que estan duent a terme la resta de companyes i companys i així agafaren noves idees per al futur.
En aquestes experiències, vam conèixer com els docents que estan treballant amb la Guia Didàctica d’FP introdueixen el contingut d’aquesta guia a través dels diferents mòduls existents.

També van col·laborar, a través d’una dinàmica proposada per l’equip tècnic i voluntari de Novessendes, amb les seues aportacions per a l’informe que publicarem pròximament amb el títol: “Beneficis d’integrar els criteris de sostenibilitat i els principis de l’Economia del Bé Comú en la Formació Professional”.

Van ser més de 20 docents assistents a la sessió realitzada al centre cívic de la Fundació Cívica Novessendes, amb interès i motivació per continuar coneixent com introduir els principis i valors de l’Economia del Bé Comú a l’aula i el model de la sostenibilitat de Triple Impacte als projectes de creació d’empreses de l’alumnat.

Professorat participant en la realització d’una de les dinàmiques del curs.

Amb aquesta segona sessió presencial per al professorat d’FP, continuem donant-li forma i estructura a la Xarxa de centres educatius EBC-FUTUR SOSTENIBLE.
Aquesta està composta pel professorat d’ESO i FP d’aquells centres educatius que estan treballant l’EBC al centre educatiu. Pròximament, obrirem un espai a aquesta mateixa web per visibilitzar a les persones que la componen i així continuar establint aliances entre docents a l’hora de dur a terme projectes.

És una xarxa en formació i està oberta a tot aquell/a membre del professorat o equip directiu que tinga interès i vulga implicar-se en el desenvolupament de l’Economia del Bé Comú al seu centre educatiu.

El curs, que està certificat pel CEFIRE Castelló, consta d’una última jornada:

L’última sessió, que serà l’1 d’abril i estarà oberta al públic general, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i serà al Hall de l’Auditori de la Vall d’Uixó | Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja. Aquesta serà una jornada de cloenda del projecte amb diverses parts: Ponències d’empreses del Bé Comú, entrega de premis als vídeos de l’alumnat, taula redona de docents, entre moltes altres sorpreses…

Si voleu inscriure-vos, ho podeu fer al següent: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10410021 o enviant un correu a mariorr@novessendes.org

https://twitter.com/MarioRebollar_/status/1622611751215812613

 

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Trobada formativa del professorat d’FP de la “Xarxa de Centres Educatius EBC-FUTUR SOSTENIBLE”

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera