El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

Èxit d’assistència al curs de formació “Transformant el nostre món, eduquem en principis i valors de l’EBC” dirigit al professorat d’FP

Més de 20 membres de la comunitat educativa participen en el Curs “Transformant el nostre món, eduquem en principis i valors de l’EBC” dirigit al professorat d’FP

El dissabte 10 de setembre de 2022, es va dur a terme la primera sessió del curs, amb una vintena de docents interessats i motivats per conèixer com introduir els principis i valors de l’Economia del Bé Comú a l’aula i el model de la sostenibilitat de Triple Impacte als projectes de creació d’empreses de l’alumnat.

En la primera formació presencial per al professorat adherit a la Xarxa de centres educatius FUTUR SOSTENIBLE, els quals han assistit de tots els racons de la Comunitat Valenciana. Moltes i molts es van poder presentar i conèixer en persona, intercanviar opinions i experiències, així com buscar-ne i establir noves aliances i futures col·laboracions entre docents.

En aquesta sessió es va presentar la guia didàctica per al professorat i l’alumnat, així com l’APP “Calculadora EBC”, les quals estaran disponibles pròximament a aquesta web. Aquesta va ser impartida per les consultores EBC María Amigo i Raquel Gómez, així com pel tècnic de la Fundació Cívica Novessendes Mario Rebollar.

Cartell de la formació. Fes clic per ampliar.

El curs, que està certificat pel CEFIRE Castelló, consta de dues sessions més:

La següent sessió serà el 4 de febrer de 2023, al centre Cívic de la Fundació Novessendes i té l’objectiu de compartir les experiències del treball desenvolupat al llarg del primer trimestre amb els recursos esmentats.

L’última sessió, que serà l’1 d’abril oberta a tots els públics, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i serà al Hall de l’Auditori de la Vall d’Uixó | Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja. Aquesta serà una jornada de cloenda del projecte amb diverses parts: Ponències d’empreses del Bé Comú, entrega de premis als vídeos de l’alumnat, taula rodona de docents, entre moltes altres sorpreses…

 

Si voleu inscriure-vos, ho podeu fer al següent: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10410021 o enviant un correu a mariorr@novessendes.org

 

Projecte “Transformant el Nostre Món; eduquem en principis i valors de l’Economia del Bé Comú a la Formació Professional” impulsat per la Fundació Novessendes de la CV i finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Amb la col·laboració de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC), el CEFIRE Castelló i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Èxit d’assistència al curs de formació “Transformant el nostre món, eduquem en principis i valors de l’EBC” dirigit al professorat d’FP

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera