El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

Èxit de participació al II Webinar “Bones Pràctiques Educatives d’Emprenedoria Social Juvenil (EBC i ODS) a l’ESO i l’FP”

Més de 40 membres de la comunitat educativa participen al II Webinar “BONES PRÀCTIQUES EDUCATIVES D’EMPRENEDORIA SOCIAL JUVENIL (EBC I ODS) EN ESO I FP”.

Ahir de vesprada es va celebrar aquesta activitat; amb l’objectiu de capacitar als docents en aquesta metodologia específica i comunicar els resultats aconseguits amb el present projecte entre l’alumnat i el professorat dels centres participants, que han estat treballant al llarg del curs acadèmic 21/22 els valors de l’Economia del Bé Comú a l’aula per a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En aquesta, els docents participants ens van expossar la seua experiència introduint l’Economia del Bé Comú per treballar els projectes a l’aula o al centre. Si no heu pogut assistir, ací vos deixem l’enllaç de la sessió formativa:

En aquesta segona edició del Webinar, les persones ponents van ser:

  • Laia Fos (ESO) – IES Llombai (Borriana)
  • Núria Segarra (ESO) – IES Honori Garcia (la Vall d’Uixó)
  • Dúnia Alemany (ESO) – IES Jaume I (Borriana)
  • Aurora López i Raquel Fons (ESO i FP) – IES La Valldigna (Tavernes de la Valldigna)
  • Ignasi Peris i Adolfo Fuertes (FP) – IES Botànic Cavanilles (la Vall d’Uixó)
  • Marta Barres (FP) – IES Massamagrell (Massamagrell)

Aquests docents formen part de la “Comunitat de centres educatius FUTUR SOSTENIBLE” i amb la seua exposició van orientar i clarificar la visió per a altres docents d’ESO i d’FP que estan interessats a dur a terme els seus projectes baix el paraigües de l’Economia del Bé Comú.

https://twitter.com/MarioRebollar_/status/1539622004009193475

Projecte "FOMENT DE L'EMPRENEDORIA SOCIAL JUVENIL A L'ESO I l'FP" impulsat per la Fundació Novessendes de la CV i finançat per la Conselleria de’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Amb la col·laboració de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC) i els centres educatius: IES Lolmabi, IES Botànic Cavanilles, IES Honori García, IES Jaume I, IES Massamagrell i IES La Valldigna.
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Èxit de participació al II Webinar “Bones Pràctiques Educatives d’Emprenedoria Social Juvenil (EBC i ODS) a l’ESO i l’FP”

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera