El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

L’alumnat de l’FP de Vall d’Uixó crea empreses a partir dels valors de l’Economia del Bé Comú

50 alumnes i 10 docents de L’IES Botànic Cavanilles i l’IES Honori Garcia han participat a la fase pilot del projecte “Transformant el nostre món en la Formació Professional”

El projecte “Transformant el nostre món, eduquem en principis i valors de l’Economia del Bé Comú a la Formació Professional” posa fi a la seua fase pilot als dos centres de la Vall d’Uixó, l’IES Botànic Cavanilles i l’IES Honori Garcia.

Han sigut 3 grups de Formació Professional Superior, dos grups del Superior d’Administració i Finances i un grup del Superior de Comerç i Màrqueting, amb més de 50 alumnes i 10 membres de l’equip docent, els que han participat en aquesta.

A través d’un procés desenvolupat al llarg de 5 tallers; l’alumnat participant ha pogut desenvolupar el projecte d’empresa (o de Simulació Empresarial) introduint els principis i valors de l’Economia del Bé Comú, així com treballant els aspectes claus del Triple Impacte de la sostenibilitat (Social, Ambiental i Econòmica). Tot dirigit, a l’assoliment dels ODS.

Al següent article, podeu conèixer als experts que han dut a terme aquests tallers i la seua opinió sobre la rellevància d’aquestes accions:

Per què és fonamental introduir l’Economia del Bé Comú en la Formació Professional

Aquests dos centres ja tenen experiència amb el treball de l’Economia del Bé Comú prèviament; i és que al curs acadèmic 20/21 ja van participar al projecte destinat al treball amb l’alumnat de l’ESO, juntament amb l’altre centre educatiu de secundària del municipi, l’IES Benigasló.

Als següents enllaços podeu veure les publicacions que han fet a xarxes des del centres: IES Honori Garcia: https://www.instagram.com/p/CdXwNgytukL/ i a l’IES Botànic Cavanilles: https://www.instagram.com/p/CWloVrJtIEn/

 

 

Volem agrair la implicació de l’alumnat, el professorat i el seu equip directiu.

 

Aquest projecte està implusat per la Fundació Cívica Novessendes i finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

L’alumnat de l’FP de Vall d’Uixó crea empreses a partir dels valors de l’Economia del Bé Comú

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera