Futur Sostenible

Esther Paulo participarà en el “II Congrés Nacional sobre l’Ensenyança de l’Economia”

El projecte “Transformant el nostre món; canviem les regles del joc amb l’Economia del Bé Comú” continua generant impacte dins de l’àmbit educatiu, aquesta vegada a nivell nacional.

La directora de la Fundació Cívica NovessendesEsther Paulo Fuertes, participarà el pròxim dijous, 22 d’abril, de 19:00h a 19:30h, amb la ponència “Educant en una economia sostenible”, en el “II Congreso Nacional sobre la Enseñanza de la Economía” organitzat per la Confederació Estatal d’Associacions de Professors d’Economia en Secundària (CEAPES) que es farà en la modalitat ON LINE els pròxims dies 22 i 23 d’abril.

Allí explicarà com ha sigut el procés del projecte “Transformant el nostre món; canviem les regles del joc amb l’Economia del Bé Comú” a la Comunitat Valenciana, on una desena d’instituts ja han participat d’aquesta experiència educativa crítica.

La primera part d’aquest Congrés contribuirà en dotar al professorat d’Economia de visions científiques actualitzades sobre les anàlisis que els experts en aquests àmbits realitzen en el món acadèmic a l’hora de treballar l’emprenedoria social i el consum responsable.
La segona es dedicarà a la problemàtica del joc en la joventut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per més informació i inscripcions al Congrés, visitar el web: https://ceapes.org/index.php/item/98-ii-congreso-nacional-sobre-la-ensenanza-de-la-economia-on-line-22-23-abril 

 

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Esther Paulo participarà en el “II Congrés Nacional sobre l’Ensenyança de l’Economia”

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera