El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

CURS DE FORMACIÓ PROFESSORAT: «TRANSFORMANT EL NOSTRE MÓN»

El projecte «Transformant el nostre món, canviem les regles del joc amb l’Economia del Bé Comú» iniciarà en octubre la seua activitat amb la comunitat educativa de 10 centres educatius de la Comunitat Valenciana.

economía del bien común para profesoresUna de les primeres activitats que hi han programades per a aquest cap de setmana és el curs per al professorat d’educació secundària obligatòria que desitgen exercir i contribuir a l’establiment de millores pel Bé Comú en
els centres educatius i els seus municipis.

Serà un curs de 8 hores en modalitat en línia, dividit en dos dies: el divendres 2 d’Octubre de 16:00h a 20:00h i el dissabte 3 d’octubre de 10:00h a 14:00h. Aquest curs es farà a través de la plataforma de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú i està acreditat pel CEFIRE de València.

En aquest curs, treballarem la relació entre els ODS i l’EBC; coneixerem metodologies participatives i implicatives (el mètode IARAR); caminarem cap a una construcció efectiva del bé comú a través de l’educació
emocional, aprenentatge cooperatiu, aprenentatge-servei a través de l’educació en valors i coneixem les bases de la Pedagogia del Bé Comú.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

CURS DE FORMACIÓ PROFESSORAT: «TRANSFORMANT EL NOSTRE MÓN»

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera

formación profesores en economía del bien común