El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

II Taller sobre Municipis del Bé Comú *

El II Taller sobre Municipis del Bé Comú, que en aquesta ocasió va dirigit a les comarques del Nord de Castelló se realitzarem el proper dissabte 17 de juny a Vinaròs.

El moviment per l’Economia del Bé Comú, iniciat per Christian Felber en 2010, s’està estenent arreu del món, d’Europa i específicament per les terres valencianes arran de la constitució de l’Associació Valenciana pel Foment de l’EBC.

En 2015 vam constituir el “camp d’energia de Castelló”, grup en el que participem persones de diversos pobles recolzant empreses que ja estan iniciant-se en aquest nou model econòmic i estenent el coneixement del marc teòric i dels instruments tècnics que faciliten a les empreses, les entitats, les institucions i les administracions dur a bon termini el principi formulat en totes les constitucions del món de posar l’economia al servei del bé comú”.

Havent realitzat ja actes oberts en diverses ciutats i tallers amb empreses, així com un primer taller amb municipis de les comarques de la Plana, promovem ara un encontre de treball amb regidors i regidores municipals interessats en:

  • conèixer els valors, els principis i les eines de l’EBC, i la seua aportació per a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).
  • conèixer el procés per a desenvolupament l’EBC en els municipis: l’aplicació de la EBC en els serveis i empreses municipals, a les diferents àrees de gestió, en les associacions, persones jurídiques, empreses, col·legis, i la cooperació amb altres municipis EBC..

Es tracta doncs d’una jornada de treball, amb temps suficient per a fer aportacions, diàlegs i pràctiques. Començarà a les 10h, amb l’acollida per part de l’Ajuntament de Vinaròs en Vinalab (Carrer de Galícia, 12) La finalització està prevista a les 13’30h.

Amb aquesta iniciativa desitgem contribuir al procés de desenvolupament humà, solidari, sostenible, just i democràtic dels nostres municipis. Esperem que siga del seu interès i que siga possible la seua participació i de la resta de membres de la seua corporació.

Els preguem que ens confirmen l’assistència al correu que figura al peu, per tal de facilitar l’organització.

Agraïm la seva atenció. Una cordial salutació en nom del camp d’energia de l’Economia del Bé Comú de Castelló i de la Fundació Cívica Novessendes.[:va]El II Taller sobre Municipis del Bé Comú, que en aquesta ocasió va dirigit a les comarques del Nord de Castelló se realitzarem el proper dissabte 17 de juny a Vinaròs.

El moviment per l’Economia del Bé Comú, iniciat per Christian Felber en 2010, s’està estenent arreu del món, d’Europa i específicament per les terres valencianes arran de la constitució de l’Associació Valenciana pel Foment de l’EBC.

En 2015 vam constituir el “camp d’energia de Castelló”, grup en el que participem persones de diversos pobles recolzant empreses que ja estan iniciant-se en aquest nou model econòmic i estenent el coneixement del marc teòric i dels instruments tècnics que faciliten a les empreses, les entitats, les institucions i les administracions dur a bon termini el principi formulat en totes les constitucions del món de posar l’economia al servei del bé comú”.

Havent realitzat ja actes oberts en diverses ciutats i tallers amb empreses, així com un primer taller amb municipis de les comarques de la Plana, promovem ara un encontre de treball amb regidors i regidores municipals interessats en:

  • conèixer els valors, els principis i les eines de l’EBC, i la seua aportació per a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).
  • conèixer el procés per a desenvolupament l’EBC en els municipis: l’aplicació de la EBC en els serveis i empreses municipals, a les diferents àrees de gestió, en les associacions, persones jurídiques, empreses, col·legis, i la cooperació amb altres municipis EBC..

Es tracta doncs d’una jornada de treball, amb temps suficient per a fer aportacions, diàlegs i pràctiques. Començarà a les 10h, amb l’acollida per part de l’Ajuntament de Vinaròs en Vinalab (Carrer de Galícia, 12) La finalització està prevista a les 13’30h.

Amb aquesta iniciativa desitgem contribuir al procés de desenvolupament humà, solidari, sostenible, just i democràtic dels nostres municipis. Esperem que siga del seu interès i que siga possible la seua participació i de la resta de membres de la seua corporació.

Els preguem que ens confirmen l’assistència a  castellon@economia-del-bien-comun.es , per tal de facilitar l’organització.

Agraïm la seva atenció. Una cordial salutació en nom del camp d’energia de l’Economia del Bé Comú de Castelló i de la Fundació Cívica Novessendes.

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

II Taller sobre Municipis del Bé Comú *

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera