Futur Sostenible

Xarrada sobre l’EBC a l’UJI per part de Joan Ramon Sanchis

El pròxim 25 d’abril a les 15 hores se celebrarà a Castelló una xarrada informativa sobre l’EBC (Economia del Bé Comú) i el seu paper per a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

La xarrada es realitzarà en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I (UJI). Està organitzada pel Departament d’Economia i l’Associació Valenciana per al Foment de l’EBC (AVFEBC).

Comptarem amb la presència de Joan Ramón Sanchis i Miguel Albert. També comptarem amb un representant del moviment EBC a Castelló. A partir d’esta xarrada s’espera realitzar molts més actes en l’àmbit universitari i sensibilitzar tant a professorat com als alumnes en els valors de l’EBC i en la formació d’aliances per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Xarrada sobre l’EBC a l’UJI per part de Joan Ramon Sanchis

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera