El programa educatiu Futur Sostenible és un projecte de la Fundació Novessendes

Creant històries audiovisuals del bé comú

Com comuniquem en un vídeo les idees que se’ns han ocorregut per a treballar pel Bé Comú a Betxí? El fresc de les 9 del matí en l’Institut no va aconseguir paralitzar les neurones de l’alumnat de 1er de Batxiller. La creativitat va fluir en aquesta sessió de dissenys de storyboard: guions per a enregistrament audiovisual. En aquests guions, l’alumnat busca comunicar, d’una manera original, els projectes que han elaborat per a beneficiar en algun aspecte a la seua comunitat.
Continuem treballant des de Novessendes Fundació en el projecte “Economia del bé comú; activitats de promoció de l’emprenedoria social juvenil”, que finança la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
Un grup que funda una associació per a lluitar contra el canvi climàtic; una samarreta que interactua amb una altra per a alertar sobre el consum excessiu; un personatge “molón” que arriba al poble per a obrir un casal jove…
La creativitat va fluir al pati de l’IES Betxí per a donar-li forma als storyboard. Cada grup buscarà comptar els seus projectes per al Bé Comú de Betxí, d’una forma original i entretinguda, a través d’un guió audiovisual, perquè puguen en el futur ser gravats.
alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común alumnado enproyecto de economía del bien común
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter

Altres entrades

Creant històries audiovisuals del bé comú

Añade aquí tu texto de cabecera

Añade aquí tu texto de cabecera